Liefdevolle verhalen

Allereerst willen alle musici, vrijwilligers en partners van ConcertoValiante u een gelukkiger Nieuwjaar wensen. Laat voor ons allen 2021 weer volstromen met inspirerende en warme barokmuziek.

ConcertoValiante begint het jaar 2021 met liefdevolle verhalen van bekende barokcomponisten zoals triosonate van Albinoni, cantata Delirio Armonioso van Händel, hoboconcert van A. Marcello en het Alleluia, motet In Furore van Vivaldi.

Dat vindt plaats op:

Zondag 21 februari 2021 in cultuurhuis De Paulus, Warmonderweg 2 Oegstgeest.  Aanvang 16:00 uur

Zaterdag 6 maart 2021 in Buurt- en wijkcentrum Jasmijn, 2de Braamstraat 6 Den Haag.   Aanvang 14:30 uur   

Zoals de regering tot nu toe heeft bepaald mogen er nog steeds maar 20 á 30 mensen publiek aanwezig zijn. U bent van harte uitgenodigd.  Wel zult u zich vooraf moeten aanmelden via concertovaliante@ziggo.nl of telefonisch 06-23867050 wanneer u een van de concerten wilt komen bezoeken.  Een aantal van u heeft al kaarten online besteld maar er zijn zowel in Den Haag als in Oegstgeest nog plaatsen beschikbaar.

Het concert zal via een livestream uitzending bekeken kunnen worden vanuit de Jasmijnzaal in Den Haag voor allen die niet live aanwezig kunnen zijn tijdens een van de concerten.  Om de link van de livestream te ontvangen kunt u zich aanmelden via concertovaliante@ziggo.nl of telefonisch 06-23867050. Wij vragen voor de ondersteuning een minimaal bedrag van € 10,00.