PALET VAN VREUGDE EN VERBONDENHEID

Op 11 en 15 april 2018 concerten in de Westerkerk Amsterdam en cultuurhuis De Paulus Oegstgeest

Aanvang respectievelijk 20.00 uur en 16.00 uur.

Sopraan                  Cally Youdell

Traverso                Tiziano Teodori

Ensemble ConcertoValiante o.l.v. klavecinist Leonardo Valiante.

Met de uitvoering van de cantate 210 van J. S. Bach, aria’s van Cleopatra uit opera Giulio Cesare van Händel, tweede Récréation de Musique van Leclair en het fluitconcert 51:D2 van Telemann door het barokensemble zal het publiek aangenaam verrast worden.

ConcertoValiante stimuleert jonge musici van  conservatoria door hen podiumervaring te bieden in opera en kamermuziek. Door hen in contact te brengen met afgestudeerden en door samen op te treden ontwikkelen zij hun talent in praktijk.